diumenge, 9 de desembre del 2012

Ahir va ser la tercera vegada que vaig quedar amb el Moha, i cada cop sembla que va agafant més confiança. El primer dia, el vaig anar a buscar a casa i vam anar amb el Moha i el seu pare a berenar.Aquella mitja hora em va ser molt útil per conèixer l'història den Moha i de la seva família. Desprès ens vam decidir anar a donar una volta per Figueres, amb l'objectiu d'anar a comprar "xuxes" i per sorpresa ens vam trobar al Med ( el company de clase del Moha)  i a la seva mentora Eva, vam estar poca estona junts, ja que havien de marxar. Desprès de despedir-nos ens vam assentar a la rambla, i en Moha i jo vam començar a fer jocs de paraules, descobrint que ens agradava i que no ens agradava. Va ser una bona manera de coneixe'ns una mica més. I treure-li una mica la vergonya. 



El segon dia vam decidir anar a jugar a futból amb amb en Moha, en Med i la seva mentora, vam creure que aquesta seria una bona manera de s'obrissin una mica més a nosaltres. Tot seguit vam anar al parc bosc. Crec que aquell dia s'ho van passar d'allò més bé.








Ahir vam anar al cinem, i a part de tornar a quedar amb el Med i la seva mentora, també vam quedar amb en Dante i el seu Mentor, que tambè es coneixen crec que aquesta és una bona manera de que s'obrin una mica més, ja que en Moha és molt tímid. Vam anar a veure la Vida de Pi, la veritat es que els hi va agradar bastant.

2 comentaris: